2014-10-10 09:13:46• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - A tegnapi nyugtalanság mára tovább erősödik

Napi horoszkóp október 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma csak egyet nem szabad tennie: túlhajtani magát. Ha ez sikerül, egy nagyon kellemes napnak néz elébe, mert a Hold a barátságos Bika jegyében áll. Az ábrándozásnak, és a nagy tervek szövögetésének sem most van itt az ideje: a Jupiter és a Mars kapcsolódása miatt jobban teszi, ha ma két lábbal a földön állva marad.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma a Hold még a Bikában áll, így ébredéskor szionte azonnal megmagyareázhatatlan nyugtalanság fogja el. Napközben valószínűleg valaki elront valamit, és önre lesz szüksége, hogy helyrehozza a hibáját – amit sikerrel abszolvál is. Délután lehet, hogy embertársai rendetlensége felbosszantja. Igaza van, de mi haszna, ha felidegesíti magát ezen? A világ nem tökéletes.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma kezdődik a hét jobbik fele – és nem csak azért, mert jön a hétvége, hanem mert a Hold és a Jupiter együttesen gondoskodnak erről. Jól tenné, ha sokat beszélgetne a kollégáival és ismerőseivel, hogy új információkhoz jusson, ugyanis sokkal több a lehetőség, mint amennyit ebben a pillanatban ismer. Alkalmazkodnia annyiban kell, hogy ne hajtsa túl magát. A Jupiter kedvezőtlen helyzetben van, ami könnyelműségre csábíthatná – na hagyja magát, tönkreteheti az esélyeit.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma nem árthat a kíváncsiság, hasznos információk birtokába juthat! A Hold a Bika jegyében arra sarkallja, hogy ne tervezzen előre, hanem kövesse a szeszélyeit, amennyire megteheti. Tegye azt, amihez kedve van. Meglátja, így lesz a legszebb a napja!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Bika jegyében áll, ami vidámmá teszi életét, ám délutánra ennek váratlanul vége szakad – de ne féljen, estére újra felfelé ível a hangulati hullámgörbe, tartson ki! Addig arra figyeljen, hogy ne rontsa el környezete jókedvét, most nem valószínű, hogy együtt éreznek majd önnel, sőt, inkább bosszantja majd őket a hirtelen váltás.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold ma a Bika jegyében áll, ami már reggel jó kedvre hangolja, ám később a Nap és a Plútó feszült fényszögben találkoznak egymással: figyeljen, hogy ne vállaljon túl sokat magára! Mindent, amit tesz, tegye valamivel lassabban, lelkiismeretesebben, pontosabban, és mindenekelőtt maradjon szerény!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Vénusz a Mérleg jegyben áll, jó napot garantál önnek Minden, ami a hét első felében teljes súllyal nehezedett a vállára, könnyűvé és pozitívvá válik, a rossznak tűnő dolgok jóra fordulnak. Teljes harmóniában, nyugalomban telik a nap.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A tegnapi nyugtalanság mára tovább erősödik. Ez önmagában még nem lenne baj, ha ez a nyugtalanság nem hozna magával annyi értelmetlenséget: főnöke különböző kérésekkel áll elő, aztán mégis másként határoz. Sok üzletfele lyukat akar beszélni a hasába, aztán visszalép az üzlettől. Estére megbeszél egy találkozót, aztán tudomásul kell vennie, hogy az elmarad. Még sok példát fel lehetne sorolni, miért lehet kellemetlen a mai nap – készüljön fel a hektikusságra, vegye lazán az akadályokat, és tartson ki!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma csodás napja lesz, mégis legyen óvatos a tervekkel, mert a Nap és az Uránusz feszült kapcsolatra lépnek egymással, és lehet, hogy kaotikusan alakulnak a dolgok. Ez a nap az idegeivel játszik, legjobb ha este levezeti valamivel: a Hold a Bika jegyében szórakozni akar, beszélgessen valakivel, legalább telefonon, de még jobb lenne, ha kimozdulva – végül is péntek van!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold ma már a Bika jegyében jár. Az emberek könnyebben közelednek egymáshoz, szívesen csevegnek egymással. Legyen ön is lazább, adjon magának időt, beszélgessen az emberekkel! Így feltöltődhet, energiát gyűjthet, ami az egészségének is jót tesz. Fontos, hogy mindenben mértékletes maradjon, mert a Nap és az Uránusz konstellációjának köszönhetően még Ön is könnyen könnyelművé válhat.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold a Bika jegyében gondoskodik arról, hogy jól teljen a napja. Kis óvatosság azonban nem árt, mert az Uránusz és a Nap feszült kapcsolatot vesznek fel egymással: ez ugyan nem veszélyes, de csak addig, amíg nem esik túlzásokba. Legjobb, ha nem veszíti el a kapcsolatot a valósággal, maradjon a realitások talaján.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma a Bika jegyében jár a Hold - ez kapcsolatba hozza más emberekkel. A Nap és az Uránusz állása miatt most vigyáznia kell, hogy maradjon mindig a realitásnál, és ne csapja be se önmagát, se másokat.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: